2017. december 19., kedd

öröm

A munkahelyem, ahol már lassan már 3 éve vagyok, a rendőr egyetem. Mindenki aki ott dolgozik, állami alkalmazott, kivéve az étterem dolgozóit, azaz minket.
Év elején nagy botrány kerekedett, hogy mennyi pénz eltűnt az egyetemen belül, mindenféle összefonódásokat tártak fel, és hát nyilvánosságra került az is, hogy mi nem vagyunk állami alkalmazásban, hanem egy egyetem által alapított árnyékcég alkalmaz minket. 
Vizsgálóbizottság alakult, üvegzseb és tsai.. és április óta tudtuk, hogy előbb-utóbb átvesz minket az állam. Volt sok-sok tárgyalás, a szakszervezetünk végülis odatette magát és ma pontot tehetünk az ügy végére. Mármint részemről.
Aláírtam az új szerződést: több pénz, kevesebb munkaóra, extra-nyugdíjpénztár, 5 hét fizetett szabadság (eddig úgy volt itt is és a mekiben is, hogy minden ledolgozott 100 óra után egy  fizetett szabadnap járt, ez kb annyit tett, hogy a 3 hetes nyaralásunkból másfél hetet kifizettek, a maradék pedig fizetésnélküli szabadnap volt), extra táppénz. 
Végre megnyugodhatunk, állandó, végleges -határozatlan idejű- szerződésem lett, eddig ui évenként meghosszabították.
El sem hiszem: 2018. január elsejétől közalkalmazott leszek. :DDDDDDDDDDDDDD


6 megjegyzés:

Lazac írta...

Ez egy örömteli hír volt, így év végére. :):) Gratulálok. ♥

Verus írta...

Köszi szépen. :) Újabb ok a koccintásra ;)

Lazac írta...

csakis. :) Gin? :):)

Verus írta...

Hatpersze 😂😋

kisrumpf írta...

Sajnálom, hogy közvetve Te is belekeveredtél ebbe a csúnya sztoriba, s nagyon örülök, hogy így megoldódott. De nem is ezért akartam kommentelni, hanem mert időről-időre idetévedek, hogy megnézzem, mi van veletek, s tudod, olyan jó mindig rátok nézni. Csak ennyi. Kellemes ünnepeket. Moni, Bray-ből

Verus írta...

Kedves Moni, koszonom a kedves soraidat. Nagyon boldog uj evet kivanunk neked, nektek! Udv.