2015. december 29., kedd

2015 SZEPTEMBER

Ez a tipikus sebnyalogatós hónap volt, nyaralás és a beiskolázás után.
Az igazi extra mélypont -mmint anyagilag- innen kezdődött.. 
A nyaralás előtt levizsgáztattuk a kocsit és rendbe tetettük, hiszen csak közel 7000 kilométer volt tervben..  Ezzel egy ismerősünk munkahelyét bíztuk meg, egy nagy nevű szervizt.. úgy voltunk vele, hogy nem baj, hogy 60 euró (!!) az óradíjuk, de minőségi munkát végeznek és a fékrendszert kellett felújíttatni. Már az elutazás előtt is adódtak gondok, ezeket részben garanciában, részben pedig nem, de újra megcsinálták..
Elmentünk nyaralni, majd hazaérkezésünk másnapján a szomszéd faluból hazajőve egyszercsak elment a fék...ez egy automata váltós kocsinál extra királyság, ui. alapból nincs motorfék..
Persze telefon, másnap vagy harmadnap kiszállt a cégtől valami hapsi, megcsinálta... Két nappal később a szervószivattyú ment tropára.. majd... szóval a lényeg az, hogy szeptember 10.-ére a kocsink meghalt.. A várható javítás költségei meghaladták volna az autóértékét, depláne, hogy eddigre már 'felesleges' pénzünk sem volt... 
Így hát ideiglenesen most Tomi autóját használjuk, közösen. Ui. a mi büdzsénk szeptember után már a decemberre, azaz a Karácsonyra koncentrál.

Nincsenek megjegyzések: