2015. december 21., hétfő

2015 JÚNIUS

Nem véletlen nem nagyon posztoltunk.. Fenn és lenn, ha lent akkor nagyon, és a fent meg sosem volt extrém fent... Akárhogy is ez az év sem lesz/lett a kedvencem.. 
Úgy voltam, hogy abba kéne hagyni a blogolást is, de a gyerekeink szerint egyszer majd tök jó kis 'almanach' lesz nekik..

Akkor lássuk, h mit is csináltunk ez év júniusában, (hamár az utolsó komolyabb bejegyzés a májusunkról szólt):


  • Elsején 7-8 fok volt és dermesztó hideg szél fújt... akkor még hittük, hogy lesz nyár, de mostanra már tudjuk, hogy igaz az az ír mondás, hogy a 'nyár idén múlt szerdára/tegnapra/stbstb esett.."
  • Ettől függetlenül elmentünk az idei "magyarok találkozójára", de be kell, hogy lássuk, nem a mi világunk... a verseny, hogy ki lesz előbb segg-részeg és ilyen állapotban mindenféle viccesnek gondolt próbát kiállni..vagy a keletlen és nyers 3 eurós kürtőskalácsra 45 percet várni a szakadó esőben, mert minden hitegetés ellenére sem sikerült a fejenként 10 eurós belépőkből kibérelni egy sátrat..
  • 13.-án elvittük Larsot is kirándulni magunkkal a Vee-hez, ahol a rhododendron virágzása miatt ilyenkor még szebb minden, mint általában..





  • 21.-én befejeződött a suli a két kissrácnak is, és hihetetlen, de napsütés volt, már-már meleg...


  • 27.-én megtartottuk Beni 9. szülinapját. Sikerült az elvárásoknak megfeleni: az epres torta sárga lett...Volt Star Wars is, meg Lego is, meg teknős torta is. :D Boldog és vidám, na és a legcukibb 9 éves a Világon. 















Nincsenek megjegyzések: