2013. december 17., kedd

készülődés

Egy hét és itt a Karácsony.

A hangulat alakulóban, komolyan besegített az, hogy ma végre megérkeztek az Amazonról november végén (!) rendelt Yann Tiersen zongorakották. 
Így - ha jól gondolom- mindent beszereztünk.. Illetve nem, Karinak kell még A telefont megvenni, de az már nem láblejárós, ember-utálós vásárlás lesz. Az egymásnak nem-ajándékozás hagyománnyá vált a régi, csóró időszakunkból, így  "csak" a gyerekekét kellett beszerezni.. De az sem könnyítette meg a dolgunkat, hogy Tomi pl. nem volt hajlandó listát írni, mert neki meg van mindene, köszöni, ő így boldog, ahogy van... De megoldottuk, kap mindenféle jó dolgot, amitől -remélhetőleg- még boldogabb lesz. :)

Csütörtökig vagyok szabad, addig vmikor megsütöm a mézeskrémes tésztáját. Holnap tervezzük a litván boltból beszerezni a mákot, de ha nem lesz, kénytelen leszek a magyar boltba menni.. ennyit az elvekről. Merthát ugye mákos bejgli nélkül nincs Karácsony. Pont.

A kissrácok idén is készülnek Karival egy-egy karácsonyi darabbal, (Kari épp tegnap kapott felkérést, hogy tanítsa a szomszéd kislányt zongorázni), ahogy hallom, nagyon ügyesek. :D
Holnap lesz a kisiskolás Christmas Carol, de idén nem a Főtéren (ui. ma estétől egész Karácsonyig 5 orkánt várunk.. mmmint várja a fene, de jön..) így a suli halljában énekelnek majd. Végre-végre én is megyek, alig várom. Depláne, hogy idén utoljára lesz mindhárom fiú a kórusban.

Apropó Christmas Carol... 
Kariék  idemennek csütörtökön, Guinness rekordot dönteni. :) 




Nincsenek megjegyzések: