2013. február 24., vasárnap

Marci 10 éves lett

Nagyon-nagyon várta már a szülinapját, teljesen be volt zsongva napok (hetek) óta.
Volt egy listája, amin kategorizálta a vágyott dolgokat 1-5-ig, de felkerült egy olyan is, ami hatost kapott.. Hát ezt sikerült megvennünk neki: egy Lego Technic kamiont. Kapott még egy DartVader maszkot, ezért is nagyon odavolt. Hannustól kapott egy Lego társast, Tomitól egy Lego minifigurát és Jancsinak is volt egy kis pénze, és ő pedig egy Lego 3in1-t adott neki.
Tortának peanut butter cheese cake-et kért. 
Nem tudom, hogy említettem-e már, de a család imádja a mogyoróvajat, nagyon sok fogy nálunk. A Reese's féle peanut butter édességekkel mindenkit le lehet venni a lábáról.. így tavaly a lányok Tominak egy ilyen sütit csináltak szülinapjára.
Aki szereti a mogyoróvajat, ez a süti abszolút kedvence lesz. Oreo-keksz az alja, mogyoróvaj és philadelphia krémsajt... hjjajjj.. (OK, azt is ideírom, hogy 10 ezer kalória egy 10-12 szeletes torta..)

Mivel mindannyian együtt voltunk, délután activity-ztünk, persze egy saját verziót, mi nyomtattuk a kártyákat.
Este még a fiúk 11-ig legóztak, mi pedig wizard-oztunk még.
Mikor fürödtem, bejött Beni fogat mosni, és elmondta, hogy ez volt a legjobb szülinap szerinte. (Nagy szó: hisz' nem is őt ünnepeltük :P ) Kérdeztem, hogy miért, mi tetszett neki a legjobban benne. 
- A boldogság. Az, hogy mindannyian együtt voltunk. 




















Nincsenek megjegyzések: