2012. február 21., kedd

egy újabb homályos folt kitisztult

Adva van egy hír, ami felbolygatta az egész P családot -az én rokonaimat..
A ma 22 éves öcsém bejelentette, hogy apa már.. immáron 4 éve és 2 hónapja. Úgy, hogy érettségi óta a családjával él és apa és élettárs.
Milyen érdekes a reakciók különbsége.. anyám sír, mert elvette az öcsém a baba legszebb éveit (igen, anyám csak a kisbabákat szereti, bizonyára emiatt vagyunk ennyien, nem a hatalmas szerelem miatt.. igen, igen, ez itt a cinizmus és szarkazmus helye), és neki majd most egy 4 évest kell megszeretnie... húgom sír, mert a legjobb barátja a családból pont ez az öcsém volt és még ő neki sem mondta el.. a nővérem sír, mert szegény kicsi öcsénknek milyen nagy titkot kellett cipelni és nem volt senki, akit ebbe beavasson.. én meg sírok amiatt, hogy mekkora egy szemét álszent a családom.
Nem siratom az öcsémet, aki ugyan 17 évesen apa lett ezexerint, de miután leérettségizett, elköltözött a csajhoz és az akkor majd' 1 éves fiához és papás-mamás játszottak. Anyám persze támogatta a messze élő, egyetemista kisfiát, aki még ekkor is hazudott neki. Ha elment a mutter meglátogatni az öcsémet, akkor valszeg vmi más helyre vitték, nem a lakásukba.. talán egy 7 gyerekes nő, 13szoros nagymama kiszúrta volna első percben, hogy itt bizony egy baba is él.
Álszent, hogy SENKIT nem zavart, vagyis nem foglalkozott pl, az édesanyánk azzal az egyszerű ténnyel, hogy a kapcsolatuk kezdetén 16 éves öcsém egy akkor 34 éves nővel jött össze..hogy micsoda ferde alak az, aki az egyáltalán nem férfias, tejfeles szájú öcsémre rámoccant -nőként. Egy csetszobában jöttek össze.. komolyon beteg egy dolog. 
Mi, Buddyval aggódtunk, hogy mi/ki állhat a "18 éves barátnő" mögött, hiszen az öcsém ebben az időben megtollasodott, menő cuccai lettek, pénze lett.. már-már arra is gondoltunk, hogy valami öreg manus csábította el.. aztán V segítségével kiderítettük, hogy "csak" egy 15-16 évvel idősebb néniről van szó.. anyám erre megrántotta a vállát és azt mondta, hogy ugyan már.. mi hazudunk és rosszindulatúak vagyunk. Hja kérem.
Álszent, hogy ezt a hazug embert sajnálja mindenki, azt, aki hülyét csinált mindenkiből, úgy, hogy nem volt veszítenivalója.. na jó, hacsak nem az anyai apanázs (vagy az akkor anyanázs..? ), amit ugye a szerencsétlen, anyátlan egyetemista imidzs miatt meg-megkapott.. szóval ez az én szememben egy rohadt nagy arcul köpés. Igen, én meg ezért sírok: hogy milyen mélyre tud még lesüllyedni ez az elb***ott család..?!?
ÉS hogy miért pont most jött el a coming out ideje...? 
Hát, avvan, hogy az öcsém elhagyta a Nénit és a Babát, új szerelem meg ilyenek.. és hát állítólag az új barátnője nyúzta, h ez így nem állapot.. Ja bizony. És hogy miért titkolta.. mert meg volt fenyegetve.. 
Persze emiatt is sajnálni kell az öcsémet, mert szegény.. én meg ezek után azt mondom, hogy aki közel 5 éven keresztül hazudott, annak én azért nem hinnék ennyire.. vagy most már nem fenyegetik.. vagy hogy..?
Én akit sajnálok, az a Baba: akit anyám az első perctől imádott volna, lévén a fiának a fia.. a nővérem és a húgaim is agyontutujgatták volna őt, mert nem érdekes, hogy ki az anyja vagy apja a gyereknek, a "mi vérünk" vagy mi.. szóval.. elvették ezzel a beteges játékkal tőle azt, hogy szuper élményei legyenek a húgom gyerekeivel, vagy a nővérem fiaival.. Amit persze lehet, hogy majd most összehoznak, de keserédes lesz, az biztos.


Elmeséltem a nagyoknak, ledöbbentek, majd kiakadtak azon, hogy hogy lehet valaki ennyire tetű, hogy éveken keresztül hazudozik a családjának, kamu lakást mutat meg.. tudom, ők meg az én gyerekeim, az én fene nagy  igazságérzetemmel.




3 megjegyzés:

Vizicsibe írta...

Ez tényleg olyan történet, amire nincsenek igazán szavak :(:(

verbena írta...

Hát, kiírni jó volt magamból, az biztos..
Aminek örülök ettől a körítéstől függetlenül, hogy van valahol egy helyes unokaöcsém és egy baba a családban öröm, nem bánat... szóval fókuszálok a jóra, és remélem, hogy azért jóra fognak fordulni a dolgok.

Vizicsibe írta...

helyes...és tényleg jó kiírni.