2010. február 24., szerda

ez van (volt)

02/12

Kimozdultunk végre egy kicsit, csak amolyan terepszemlét tartottunk, hogy ha jobb lesz az idő, akkor merre induljunk majd el.
Tipperary town környékén jártunk, tetszik nagyon a hely. Hegy-erdő-kilátás.. király.

Kezdjük belakni a házat. Szeretem, azt hiszem. Persze a konyha lehetne nagyobb, az ebédlő tágasabb, de ettől függetlenül végre-végre a nagyok külön szobát kaptak, a 3 kisfiúnak egy hatalmas manzárdszoba jutott, és a nappali is alkalmas arra, hogy akár mind a 8-an kényelmesen elférjünk benne, egyszerre-egyidőben. :)))))))
Az ágyunk.. hihetetlen kényelmes, és ha hálótársaink is vannak, akkor is elég nagy.
Az új hely okozott olyan változásokat a kisebbeknél, hogy éjjel 2-3 körül tömeges vándorlásba kezdtek, párna-takaró-alvósállatoK, merthogy félnek.. hol ettől, hol attól.
De egy hét-10 nap után elmaradtak, Beni kódorog még, de ő is már csak hajnalban, és mert szomjas, adjak neki inni. (hiába van kikészítve víz neki, az akkor jó csak, ha én adom neki oda)

Hannus 2 napig nem tudott felkelni, mert úgy szédült, 80/56-os vérnyomást tudott produkálni, kísérgettük pisilni-fogat mosni, egyébként ágyfogságban volt. Egyéb tünete nincs, a jobb hír, hogy mára már nincs hullafehér színe, és 110/65 volt a vérnyomása.
Most egy hét szünet nekik, remélhetőleg mindenki jól lesz, és a szabadnapom egyikén el tudunk menni valamerre együtt, most, hogy mindenkinek van helye végre.



Nincsenek megjegyzések: