2009. április 28., kedd

mix

Ma megkapta Hannus a hőn áhított Converse-t, málnaszínű.. Nagyon odavan érte (mi meg az árától.. :OO :PP )


A napsütés ellenére hideg van, meg napok óta undi esős idő van.. vasárnap juszt is elmentünk kicsit, keresve egy esőmentes-napos helyet. Egészen délre, Wexford megyéig mentünk, találtunk egy cuki kisvárost a tengerparton, volt egy hajó kialakítva a kikötőben, ahol órákig játszottak a srácok. Közben egy eldugott helyen, egy kőkörnél megebédeltünk, hazafelé meg még egy 13. sz-i templomot néztünk meg.
A hülye hideg mellett zavaró még a késői naplemente.. tegnap megnéztem, hogy mikor van napfelkelte-napnyugta. Durva:

Apr 01

06.59

20.00

May 01

05.51

20.54

Jun 01

05.04

21.43

Jul 01

05.01

21.56

Aug 01

05.41

21.20

Sep 01

06.34

20.14



Marci emlékeket készít az otthoni óvónéniknek,, mielőbb postára akarjuk adni.. már sosem lesz ovis. :(( A vezetőnő rendszeresen ír emilt neki, és nyáron, mikor otthon leszünk, lehet, hogy pont zárva lesz az ovi.
Igen, készülődünk haza, az időpont már megvan, most számolgatjuk, hogy mire mennyi kell... basszus a nagycsalád, az nagycsalád.. csak a kompokra 700 euróval kell számolnunk.

4 megjegyzés:

Ann írta...

És nincs is kép a cipőről??? Nem tudom elképzelni!
A hajó meg érdekel!

verbena írta...

De van. :D majd beteszem.

malyvacsiga írta...

Ez a naplemente tényleg jó késői. A legészakibb, ahol laktam, Stockholm volt, szerintem az sem sokkal világosabb. Én szerettem. A telet aztán kevésbé.

Nagycsalád: ne is mondd! Gyakran kérdezik, miért nem megyünk Amerikába. Ők úgy kérdezik, miért nem megyünk "gyakrabban" Amerikába. Hááát, mert 6 repülőjegy, ebből jelenleg 3 teljes árú, 3 70%-os eleve anyagi csőd lenne. És akkor méág nem laktunk (mert nem lenne kiHEZ menni), nem utaztunk országon belül, nem ettünk... Úgyhogy nem megyünk. Ez van. Majd egyszer. :-)

Levin írta...

Sziasztok!
Szeretnék küldeni egy hosszabb levelet. Kaphatok egy e-mail címet, ahová írhatok? Az én címem gydorogi@citromail.hu Erre írjátok meg légyszíves a címet , ahová írhatok.
Köszönöm. Gyuri