2009. április 11., szombat

a hét jóhíre

Nagyon sűrűek most a mindennapjaink, de mindenképp meg kell írnom, hogy Beni ujjbegye él, és úgy tűnik, hogy minden rendben.
A plasztikai sebész nagyon szép munkát végzett, el sem hiszem, de felszívódó varratokat tett bele, így csak leszedték a kötését, megnézték, és mindannyiunk nagy örömére nem halt el.
(a kötést amúgy úgy vették le, hogy hidrogénperoxidos cuccban áztatták, míg rétegenként le nem tudták szedni... és közben persze az elmaradhatatlan "you are the best boy" és "good boy"-t mondták felváltva.. kapott nyalókát is a végén, szóval nagyon-nagyon boldogok vagyunk. Kontroll júliusban.)

6 megjegyzés:

malyvacsiga írta...

Azért MEGINT megdöbbenek, hogy milyen embreségesek az ottani egésszégügyben. Igen, és ez most megint az, amiről az emberek itthon papaolnak: kéne ide pénz is, valóban, de simán a a hozzáállás már fényéveket javítana az emberek jól-létén.
Mindenesetre nagy öröm, hogy Beni ujjacskája él, és gyönyörűen megcsinálták.

Iboly írta...

Jaj, de jó! :)

És igen, én is pont erre gondoltam, hogy ezek szerint nem egy egyszeri, elszigetelt eset volt, hogy olyan nagyszerűen bántak veletek a múltkor.

verbena írta...

A kórház ugyanaz, csak ez egy másik "részleg"*.. bár amikor Buddy segített (tolmácsolt) egy itteni magyar családnak a helyi gyerekfogászaton, akkor ő is teljes elképedéssel mesélte, hogy a foghúzás mennyire más (lelkileg) itt, mint otthon..
Aztán lehet, hogy ez csak a gyerek-eüben van, nem tudom, nem is akarom meg tudni.

* a hely amúgy döbb-döbb... a kórház területén felállított mobilház, ez van berendezve, és ebben működik az ún. dressing-clinic. Lepukkantnak tűnt, de tényleg nem az számított, hanem a hozzáállás.

Ann írta...

Annyira örülök!!! :)))

Szunyo írta...

Szuper! :))

Napocska írta...

Ez nagyon jó hír. Nagyon drukkoltam, hogy így alakuljon