2024. március 11., hétfő

Dupla szülinap

 Jancsi 23 lett a héten, Tomi pedig 29. (Ugye? Durva..) 
Szombaton tartottuk meg a szülinapjukat, Tomi egy nemrég megjelent Dingle whiskeyt kért és egy NBA-s Miami Heat mezt. (A mez persze ma jött csak meg.. )
Jancsi pénzt, mert ruhákat akar venni. 
Jancsi tortája mindig Alan feladata, ui minden alkalommal puncstortát kér. :))) és az Alan specialitása. 
Idén újított rajta, a töltelék közepére roppanós elemként egy réteg narancsos piskótatallért rakott.. mit mondjak, szuperül állt a tortának. Plusz rájöttünk, hogy szereti a marcipánt, úgyhogy azzal lett bevonva.. nagyon nagyon finom lett.



Tomi annyit kért, hogy krémes legyen, könnyű, áfonyával és eperrel.
Úgyhogy, ahogy Tomi megjegyezte, kiélhettem a kreativitásomat és egy gyümölcsös joghurt-fehércsoki mousse tortát kapott, fehér csoki glaze-zel. 



Nagyon jó kis napunk volt, Kari is aznap hajnalban jött haza Madridból és hozott mindenféle finomságot, plusz egy üveg Bumbu rumot, a családnak (isteni finom) na meg előző nap meg egy hatalmas doboz bonbont is kaptam nőnapra, tele voltunk édességgel.


Késő délután megkóstoltunk mindent is (Jancsi is kapott egy másik fajta Dingle whiskeyt a Karitól), és késő estig játszottunk.


2 megjegyzés:

Lazac írta...

Gratulálok a két fiatalembernek a szülinaphoz! Istenem annyira múlik az idő. Én még emlékszem a kis Jancsira, meg Marcira, akiknek green-be kellett menni a másnapi sportnapra. Annyira cukik voltak! ♥♥♥ Most meg már felnőttek, hát hova rohan az idő? :) A torták nagyon szépek, mindketten remekeltetek! ♥♥

Lazac írta...

Csak megjegyzem, hogy eddig a Bumburól nem is hallottam, most meg lesz a Lidl-ben a jövő héten, hétfőtől. :):)