2023. március 20., hétfő

Lassacskán..

 .. talán rendbe jön Alan. Múlt szombat óta az influenza minden tünetét produkálta/ja, a köhögése és az asztmatikus fulladása tartós, talán egy napja van abban javulás. A nebulizert is bevetettük, Eoin hozott neki sóoldatot (röhej, hogy a steril sóoldat receptköteles.. ha ez elfogy, majd csinálok, ahogy szoktam, de most ez így könnyebb) 
A közérzete is jó vacak, de talán tényleg a gyógyulás útjára lépett és jobban lesz hamarosan.

Eoin-ról jut eszembe, hogy vett egy kis Yarist, tök cuki. Örülünk neki, mert így azért sokkal függetlenebbek lesznek, plusz Kari is tud többet gyakorolni. 

Szent Patrick nap volt pénteken, de nem volt felvonulás, csak egy “zenefesztivál”-t csináltak a főtéren. Mi nem mentünk sehová, az idő elég ramaty, de Beni elment, lógni a haverokkal. A srácok mind hazajöttek, úgyhogy teltház volt itthon. Este egy pohár Guinnessre beültünk a szomszédos kocsmába és ittunk a StPatrikra. 

A kocsit megcsináltattuk, nem is került sokba, úgyhogy most szombaton pótvizsga, bízzunk benne, hogy már semmibe nem kötnek bele.

Jancsi ma hajnalban leadta a szakdolgozatát, lassacskán ő is a finishbe ér, el sem hiszem, hogy a kis Pöndörke (így hívtuk babakorában) mindjárt egy diplomás férfi lesz.

Beni nagy elánnal várta az Oscart (full film őrült a gyerek, sokszor zsong a fejünk annyit mesél, de visszakapja, mert mi is mindketten imádjuk a filmeket, kap tőlünk is ajánlásokat dögivel) de nagy csalódás volt neki. Nagyon drukkolt a Banshees of Inisherin-nek, 3szor nézte meg a moziban. Meséltem, hogy nekünk volt egy olyan időszakunk, hogy megnéztük az összes legjobb filmre jelölt filmet, de aztán leszoktunk róla (annyira sz*rok is voltak köztük, hogy nem szántunk rájuk több időnket). Erre az ötletre lecsapott az Eoin haverjával és a tavaszi szünetben azt tervezik, hogy akkor megnézik ők is az idei jelölteket, már mint azokat, amiket nem láttak még.
Apropó tavaszi szünet, 3 hét és esküvő. 

2 megjegyzés:

Lazac írta...

Először is, boldog Beni napot kívánok! ♥
Örülök, hogy Alan is gyógyul, engem is nagyon megviselt ez most, még mindig köhögök, néha az az érzésem, hogy megfulladok tőle. :( Ez már a 4.hetem, ideje tényleg javulni is.
Pöndörke, ez milyen egy cuki név! ♥♥
Remélem az autó is átmegy a pótvizsgán és újra mehettek kirándulni mindenfelé is.
Juj, az a 3 hét már semmi, úgy el fog röpülni mint a pinty! ♥

Verus írta...

Köszi Beni nevében! Aranyos vagy, hogy észben tartod :)
Neked is full gyógyulást kívánok, makacs ez a nyavalya, sajnos.