2022. június 1., szerda

Hello Június

 Ma volt Beniéknél is a TY “ballagás”, azt hittem, hogy csak olyan maguk között megünneplik magukat, de nem, ma este 6-kor kezdődött, szerencsére csak egy órás volt, nem 3, mint Marciéké.
Beni pont a legjobb eseményről, a delphi táborról maradt le, a törött lába miatt, de ettől függetlenül tartalmas éve volt, nagyon sok területen kipróbálták magukat a gyerekek.
Az év végén volt egy “ál”-állásinterjú, 2 hölgy jött a Youth Work Ireland-tól és ők véleményezték az önéletrajzukat, a megjelenésüket, ahogy ültek, ahogy  beszéltek.. elbeszélgettek velük a jövőjükről, és ezen az estén Beni kapta a legjobb interjúalany díjat.
A legjobbak között végzett, holnap lesz az utolsó napjuk és ennek örömére elmennek a Tayto-parkba. 
Aztán nyári szünet.
Beni kapott egy 3 hetes munkát a suliban, felügyelő lesz az érettségin, a tantermek előtt ülnek majd kint és minden ki-bejövőt rögzíteni kell egy jegyzőkönyvben. Valószínüleg sok dolga nem lesz, de jó kis zsebpénzt fog így összerakni a nyaralásra.




Btw nyaralás: akkor jövő hónapban utazunk is, durva. Ma befoglaltuk a reptéri parkolót is, apró léptekkel megyünk a nyárba.
Kell is nekünk ez, mert különösen fos idők járnak errefelé, hideg és esős napok és nagy ritkán van csak igazán jó idő. 
De most a hétvégére remek időket jósolnak, Kari is hazajön a hosszú hétvégére, pénteken az apjával el is mennek tekerni egyet, ahogy akkor tették, mikor Kari is itthon lakott.
Szombaton Metal Fesztivál lesz itt a városban, mindegyikőjük tervez menni, sőt Beni barátnője is átjön. Addig mi meg kipihenjük az elmúlt hetek feszültségét. 

2 megjegyzés:

Lazac írta...

Azért az nem semmi teljesítmény, hogy mind a 6 gyereketek ennyire fantasztikus eredményeket hoz! Gondolom nagyon büszkék vagytok és jogosan! Gratulálok nekik is, Nektek is, mert ezek csodás dolgok. ♥
Remélem a nyaralás tökéletes lesz, nagyon szorítok, hogy így legyen, mert rátok fér már ilyen lazulás. Akkor hajrá június! :):)

Verus írta...

Perszehogy, azok vagyunk, naná! Köszi a nevükben, tényleg az.