2022. április 10., vasárnap

Az eltűnt napok nyomában

 Komolyan nem volt időnk kb semmire sem.
A múlt pénteken hazajött Hanna, szombaton volt a mesterdiploma átadója, jött velük egy német barátjuk, őt hozták-vitték mindenfelé. Csütörtökre még Tomi is hazajött, hogy együtt legyünk az utolsó estén.





Hétfőn felhívtak a suliból, hogy Beni elesett, valószínüleg eltört a keze. Innen egy rémálom vette kezdetét, valamiért nem a “szokásos” minor injury clinic-re küldtek, hanem a tullamore-i sürgősségire. 10 órás várakozás után, hajnali kettőkor lett egy rtg-je a gyereknek, amit majd valamikor megnéz egy hozzáértő is, de a kis rtg-es szerint nincs törés... azóta sem hívtak, én többször próbálkoztam, hogy mi van, megkértem a háziorvost, hogy hasson oda, de ha nincs ember, aki képes szakvéleményt adni, akkor ez van.
A gyerek keze addig is be van kötve és hát vigyázzon rá. 

Közben Marcit is orvoshoz kellett vinni, esténként be-befulladt, (ő nem asztmás) vmi felső légúti fertőzése volt.

Aztán lecseréltük az ágyunkat, amiatt is 2 napig pakoltunk, Jancsi meg megkapta a mi régi ágyunkat, az övét meg szétszedtük. (azt még ki kell találni, hogy mit csinálunk vele)

Eldöntetett a családi nyaralás is, 100 nap múlva repülővel megyünk haza, kocsival akartuk nagyon, de brutálisak a kompjegy árak.

Most két hét tavaszi szünet, de Marcinak most lesz az ír és a német szóbeli érettségije, úgyhogy ő majd csütörtök után pihen.

Amúgy napok óta rohadt hideg van és ezt nagyon nem szeretem már ilyenkor.. a kedve is nyomi lesz az embernek tőle. A fűtést meg le kellett zárnunk, megfizethetetlen az olaj. 

1 megjegyzés:

Lazac írta...

Gratulálok Hannának! ♥
Itt még működik az ársapka, de már előre félek attól, hogy mi lesz ha feloldják, azt hiszem sokat nem kell tankolni majd. Az élelmiszer árak is egyre magasabbak, nekem már terveim sincsenek a jövőt illetően, mert minek?
Még mindig bízok abban, hogy normalizálódni fog az élet, minden területen, de egyre halványabban tudok hinni benne.