2012. június 24., vasárnap

ezek voltak...

Lassan tényleg csak a távirati stílusban leszek képes írni.. pedig volna mit, meg miről, de túlpörögnek a gyerekek, és úgy elég nehéz 2 sort írni, hogy annnnnnyyyyyuuuuúúúú-zás van 3 mp-enként.

Szóval Hannus befejezte az érettségit, és ma már el is utazott egy hetes próbamunkára, meg utána kicsit a Damoval lesznek kettesben, az elmúlt negyed évben alig találkoztak.

Kézhez kaptuk az összes gyerek évvégi report-ját, Tomi nem teljesen elégedett vele, de legalább van önkritikája, és most tervet csinált a nyárra, hogy mit is ismételjen.. elvégre jövőre érettségizik.
Amúgy 2 B-je, 3 C-je, és egy D-je lett.
Karié kicsit fényesebb azért, neki a B a legrosszabb :P 5 darab A-t sikerült szereznie, meg 6 vagy 7 B-t.
A fiúké jórészt szöveges, a kompetencia-szerű országos tesztet 1-10 -ig pontozzák, Marci idén is 10-est kapott matekra és 9-et angolra, Jancsi 8-at, és 7-et. Az ír nyelvből is remekelnek, szóval teljesen meg vagyunk elégedve, mindannyiójukkal.
Tomi befejezte a munkát, nem írta alá az újabb 3 hónapot, ugyanis nem akartak szabadságot adni neki, amikorra lefixáltuk.. mondtam már, hogy egy jó éve  már egy elmebeteg bagázs lett a főnökség..?

Nyaralás: végre megvettük a kompjegyeket, irány DélAnglia, meg Legoland, meg London..
Aztán még egy hét itthon, remélem, hogy jó idővel leszünk megáldva, és lesz lehetőségünk Inch-elkedni is..
Tomi pedig megvette az újabb repjegyet Ausztriába, most 2 hétre megy majd, és tök egyedül.. Hjajjj..felnő ő is..

17.-én megtartottuk az apáknapját, Buddy kapott egy bazinagy csokiérmet, meg rajzokat, meg kis doboz csokibonbont. Meg kapott egy pólót is, ami Tomi egyik pólójához passzol, és tegnapelőtt sikerült végre együtt lefotózni őket.








Ma pedig Benizünk... 6 éves nagyfiú lett :)))


1 megjegyzés:

Vizicsibe írta...

Ezen még ott voltam. :):) Még sírtam is kicsinyt. :):):)