2024. június 21., péntek

ió..ció..Vakáció

 Emlékszem, milyen jó volt ezt felrajzolni a suliban a táblára.. itt nem divat, úgyhogy itt írom ki, utoljára, hogy “VAKÁCIÓ” .. tegnap ötkor a legkisebb is végzett a suliban, letette a vizsgáit.
Eredmények augusztus 23.-án, addig full nyaralás, haverok, buli vár a kis Benikére. :))
Holnap indulnak a tesós meglepi-Ohiora, szerda este landolnak, de csak csütörtök napközben jönnek haza, Karinál megalszanak aznap este.
Aerlingus-szal mennek, de mákjukra Ryanairrel jönnek haza: ui. az aerlingus pilótái szerdától sztrájkolnak. Tomi egy nappal előbb ér oda, így kapott csak repjegyet, úgyhogy kibérelt egy bringát és átteker San Remoba, ott megalszik, másnap vissza Nizzába és ott találkozik a tesóival.
Mi meg édeskettesben leszünk addig, fura is lesz két emberre főzni :)))

A foci EB-t nézzük, megint él a családi fogadóiroda, én vezetem Benivel, és a foci VB-n megnyert vándorkupa is remélhetőleg útra kel. (Jelenleg én birtoklom..) 

A hétvégén elkezdem megtervezni a nyaralást még részletesebben, amit lehet befoglalok online, 3 hét múlva már indulunk is nyaralni. Izgi. :))  

2 megjegyzés:

Lazac írta...

Az enyémek pénteken teli torokból énekelték, hogy Ó IÓ CIÓ....:):)
A fiúknak biztosan nagyon nagy élmény lesz ezt az OHIÓ. :) Ti meg egy kicsit tudtok magatokkal is foglalkozni, bár aláírom, hogy ez nagyon fura érzés lesz :) Jó tervezgetést a nyaraláshoz. ♥

Verus írta...

Köszi Lazac :) :)