2018. március 18., vasárnap

Fotók, kis kiegészítéssel

Az elmúlt hetekben újabb 2 szülinapot ünnepeltünk: Jancsi 17 lett, Tomi pedig 23.
Jancsi ötödikes, jövőre érettségizik. Jó kamasz, kicsit nyegle, de kezelhető, a rendszeretete még mindig megvan, ez külön megemlítést érdemel, tudván, hogy a másik 3 fiúnak csak akkor van szemük a rendetlenségre, ha kinyitjuk nekik. 
Tomi pedig éli az életét, még ugyan hivatalosan itthon lakik (van szobája még :P ), de hétközben L-ben van, és csak hétvégenként jár haza. De talált végre szobát magának, vmikor nyáron be is költözik. A legtutibb hír, hogy lejárt a próba ideje, és véglegesítették. 









Jártunk az Achill Island-en, megnéztük a Deserted Village-et, és eljutottunk a Keen Bay-be is végre.

















Tegnap úgy döntöttünk, hogy nem megyünk ki a St Parick napi felvonulásra, borzasztó hideg van, mára újabb havat kaptunk, beterített rendesen. És Alannak is beállt a válla-nyaka, sajnos a balesete óta ez sűrűbben előfordul, mozogni sem bírt, így a nemlétező kedvünk is elment a parádétól.
Helyette csináltam magunknak egy Szent Patrik napi gin-tonikot. :) Friss uborkalével zöldítettem be ;)






2 megjegyzés:

Lazac írta...

Gratulálok a fiúknak a szülinapjukhoz! :) Tomi tisztára úgy néz ki, mint az apja. :) Jó kis kirándulásotok volt, csodás a táj :) A koktélodnak is jó arca van. Mára itt is behavazódtunk ismét. :S Azt hiszem idén a tavasz érdeklődés hiányában elmarad, mindjárt nyárral nyitunk :)

Verus írta...

Köszi Lazac :)
Ma TAVASZ volt itt, 12 fok árnyékban, a fiúk tengóztak a ház előtt és LArs is extra törődést kapott, mindenki (külön-külön) játszott vele egy-egy órát.
Remélem, hogy nálatok is alakul már a jó idő...