2016. február 8., hétfő

KARÁCSONY 2015

Idén egy fővel többen töltöttük együtt a Szentestét. Damien is velünk volt, lassacskán tényleg családtag..Hat éve járnak együtt Hannával.
Nálunk valahogy úgy alakult, hogy nem a vacsora a főétkezés ilyenkor (mikor kicsik voltak a gyerekek, egyszerűbb volt egy kései ebéddel ünnepelni..), így étkezés után rendet teszünk, és mindenki előadja azt, amivel készült karácsonyra.. Marci idén gitározott és énekelt, ami külön nagy öröm nekünk, mert ő eléggé zárkózott fiú és nemigen hallani énekelni, max dúdolni.. A lányok közösen zongoráztak, énekeltek, Tomi kísérte őket gitárral, Jancsi-Beni pedig zongorázott. A lányok később énekeltek még egyet tavalyról és Tomi spontán táncolásra ösztönözte a többi fiút, anyai szívem ilyenkor repked.. 
Ez időtájt sötétedik be, jelennek meg az első csillagok.. és persze várjuk az angyalokat meg a Jézuskát.. Beni idén is látott egy angyalszárnyat megcsillani a messzeségben - meg kell zabálni.
Nagyon hangulatos, boldog és békés karácsonyunk volt, megspékelve azzal, hogy 2 hétig off-os voltam, lévén a college zárva volt. :)










 


Nincsenek megjegyzések: