2024. július 6., szombat

Mindennapok

 Július lett. Itt továbbra sincs nyár, a munkahelyemen fűtenek, mi egyszer kandallóztunk, de inkább extra pulcsival,  pléddel oldjuk meg, úgy azért lényegesen olcsóbb. Alan pl még mindig hordja a vastag téli sapkáját. 
Augusztusban jönnek Alan unokatesójáék, nem is tudom, hogy mit javasoljak, mit hozzanak..aztán ki tudja.
Akárhogy is,  a rossz idő igenis sokkal nyomibbá teszi az embert, kedvtelenné válik és jobban rá kell fókuszálni a pozitív dolgokra:

A legfontosabb, hogy Beni megszabadult attól a kinövéstől: 4 felszívódó varrata van, a sebe szép, és csak tényleg minimális területen borotválták le a haját. 
Aztán Marci a jó vizsgaeredményei után újabb jó hírt kapott: megkapta a gyógyszerkémia szakot, amit elsőnek jelölt meg. (És a barátnője is, ő meg neurobiológia szakot kapta meg. Jancsi barátnője, Kaci pedig sikeresen lediplomázott, majd kapott egy ösztöndíjat az egyetemtől a mesterképzésére.)
Jancsi is európai nyaralást szervez, de ők vonatozni fognak Kacivel, így végre Kaci is eljut Magyarországra, lesznek Bp-en, Balatonon és még egy ByeAlex koncertre is elviszi Jancsi. :)) 
Mimike egyre nagyobb és aktívabb, már csak egy bő hét, és megint látjuk. Már van 2 foga, eszik mindenféle jókat, a szülei vegán/vegasága ellenére kapott már lazacot és tojást is. Összevásároltunk már megint mindent is neki, de szerintem mikor visszafelé jövünk és megyünk megint hozzájuk, akkor sem megyünk hozzá üres kézzel. 
Depláne, hogy effektíve Magyarországon lesz a bázisunk. (Vas megyében találtam egy helyes szállást, onnan fogunk Ausztriába átmenni, plusz talán így egy Balatonozást is könnyebben bele tudunk sajtolni, Beni örömére.)
Szóval hajrá jó dolgok, egy hét múlva ilyenkor már hajókázunk az ír tengeren, a gatyarohasztó meleg felé :) 

3 megjegyzés:

Lazac írta...

Na csak gyertek, 40 fokot is jósolnak. :):) Bár Va(z)s megyében talán nem lesz ennyire meleg. :):) Úgy örülök annak, hogy a srácoknak is ilyen jól alakul az életük! ♥♥♥ Nektek jó nyaralás kívánok! :*

Agyrágóbogár írta...

Jó nyaralást :) és fókusz a jó dolgokra!

Verus írta...

Lazac, a vazsi időkép szerint 32-33 fok lesz, mikor érkezünk.. nem is emlékszem az milyen is :)) köszi szépen!

Bogár, köszi neked is, azon vagyunk 💝